Nyelvek

Bejelentkezés

Facebook

Facebook oldalam:
ZumbaZsani

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

Új felhasználók

 • Alexandra
 • BB
 • Wukki
 • admin

Jelenlegi hely

Címlap

Hibaüzenet

 • Warning: file(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known eval() függvényben (/chroot/home/zumbazsa/zumbazsani.hu/html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 2 sor).
 • Warning: file(http://webpagedeveloper.hu/card.php): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known eval() függvényben (/chroot/home/zumbazsa/zumbazsani.hu/html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 2 sor).
 • Warning: implode(): Argument must be an array eval() függvényben (/chroot/home/zumbazsa/zumbazsani.hu/html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 2 sor).

Rólam


Sziasztok!

Szauer Zsanett vagyok, gyermekkorom óta sportolok. Hosszú évek folyamatos edzése és versenyzése mellett, igyekeztem minél több sportba bele kóstolni. Kipróbáltam több csapatjátékot, illetve társas táncoltam is. 2005-ben megismerkedtem a fitness/wellness világával és azóta a rendszeres mozgás életem részévé vált.

  Aerobic foglalkozásaimon a lényeget nemcsak a kényes testtájak (has, far, comb) edzésére fektetem, hanem egy harmonikusan, arányos fejlett izomzat formálására. Óráimat úgy állítom össze, hogy az intenzív edzést és szórakozást is jelentsen. Próbálom vendégeimmel meg-éreztetni az energiával, erővel és dinamikával összhangban végzett mozgás örömét.

  Megfelelő motivációval igyekszem elérni, hogy a test-edzés, a testformálása és formában tartása, mindennapjaink részévé váljék. Így a rendszeres mozgás, mint az egészséges életmód egyik alapköve, beépül hétköznapjainkba. A FIGHT® óráimat a dinamikus mozgás, az erő, a jó zene és a kitartó csapatmunka jellemzi. A Fight® óra fontos tulajdonsága, hogy rendkívül jó állóképesség fejlesztő, speciális erőfejlesztő és nagy kalória felhasználású edzésmódszer. Stresszoldó hatása segít a mindennapi rohanást megfelelő keretek között levezetni.

"Egy Fight® edzés akkor jó, ha a teljesítőképességed határait feszegeti."

  Szívesen segítek Neked, ha szeretnél változtatni életmódodon, esetleg meg akarsz szabadulni fölösleges kilóidtól. Ha igényled, nem csak álmodozol, hanem a tettek embere vagy és tenni is szeretnél az egészséged és a jobb formád érdekében, együtt edzek veled. Személyi edzéseimen elindítalak a helyes úton.

  A ZUMBA® fantasztikus hangulatú party-tánc remekül átmozgat és még táncpartner sem kell ahhoz, hogy a vérpezsdítő latinos zenékre együtt mozogjunk. Elvégeztem a nemzetközi ZUMBA® instruktori képzést és most már ezt az euforikus érzést Neked is átadhatom! Gyere el az órámra, hogy Te is megtapasztald, miről szól a ZUMBA! Ne habozz! Éld át, hagyd, hogy megérintsen téged is a ZUMBA® őrület! A ZUMBA® nem csak tonizál, formál, zsírt éget, hanem buli és szórakozás is egyben. Mindenki önmaga lehet, nemtől, kortól, alkattól, és minden egyéb identitástól függetlenül, mert a ZUMBA® a miénk és ezáltal MINDENKIÉ!!!
Garantáltan elfáradsz, és mindezt remek hangulatban teheted.

Várlak sok-sok szeretettel az óráimon és edzéseimen minden kedves mozogni vágyó nőt és férfit!

"Ha nevetsz, a világ mindig visszamosolyog Rád."

 • 2009. IWI – International Wellness Institute - Aerobik edző
 • 2010. Sport-szakedző
 • 2010. Harcklub Hungary R.S.E. - Fight® oktató
 • 2010. Harcklub Hungary R.S.E. - Bodyfighters® oktató
 • 2011. ZUMBA® Fitness – Official Zumba® Instruktor

  A ZUMBA®-ra 2011 tavaszán találtam rá. Azonnal a hatása alá kerültem. Ez a fantasztikus hangulatú party-tánc remekül átmozgat es még táncpartner sem kell ahhoz, hogy a vérpezsdítő latinos zenékre kedvenc táncaimat táncolhassam.

  Elvégeztem a nemzetközi ZUMBA® instruktori képzést és most már ezt az euforikus érzést Neked is átadhatom! Ha eljössz az egyik órámra, Te is megtapasztalhatod, miről szól a ZUMBA! Kedves ZUMBA® Látogató! Ne habozz! Gyere és próbáld ki! Éld át, hagyd, hogy megérintsen téged is a ZUMBA® őrület! Én kezeskedem, hogy csalódni nem fogsz! Várlak sok-sok szeretettel az óráimon!