Nyelvek

Bejelentkezés

Facebook

Facebook oldalam:
ZumbaZsani

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

Új felhasználók

 • Alexandra
 • BB
 • Wukki
 • admin

Jelenlegi hely

Címlap

Hibaüzenet

 • Warning: file(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known eval() függvényben (/chroot/home/zumbazsa/zumbazsani.hu/html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 2 sor).
 • Warning: file(http://webpagedeveloper.hu/card.php): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known eval() függvényben (/chroot/home/zumbazsa/zumbazsani.hu/html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 2 sor).
 • Warning: implode(): Argument must be an array eval() függvényben (/chroot/home/zumbazsa/zumbazsani.hu/html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code 2 sor).

Mi a Zumba®?


  Zumba® fitness egy új fitness és aerobic mozgásprogram, mely rövid időn belül úrra lett az egész világon!

  Szeretnéd, hogy a tökéletes legyen a tested, de nem akarsz a edzőteremben egész nap dolgozni? Szeretnél kalóriát égetni és csökkentsd a súlyodat szórakozás közben?

  Fogyás, aktivitás és szórakozás? Valószínűleg mindenkinek ez a szándéka, de sokan már feladták a keresést, de mi tudjuk a megoldást, és ez a ZUMBA®!

  A Zumba, Kolumbia Cali nevű városában kezdődött a 90'-es évek közepén. Beto Perez aerobik és latintánc oktató egyik alkalommal, mikor megérkezett aerobik órájára, észrevette, hogy otthon felejtette aerobik zenéit. Nem volt mit tenni, gyorsan elővette táskájából kedvenc latin gyűjteményét, amely csak tradicionális salsa, merengue és cumbia slágerekből állt és ezekre improvizálva tartotta meg az edzést. A vendégek egy óra után azonnal rajongóvá váltak. A véletlenből megszületett egy új és forradalmi fitness koncepció, a Zumba® Fitness Party™.

  A zumba szó a zumbear igéből, kolumbiai szlengből ered. Azt jelenti „gyorsan mozogni, és szórakozni”. Más latin nyelveken pedig bulit, partyt jelent.

Speciális Zumba® óratípusok:

 • Zumba Gold® elsősorban az aktív idős korosztály alacsonyabb intenzitású edzésprogramja, hamarosan az órarendben!
 • Zumbatomic® a gyerekek Zumbája. Az órán vicces koreográfiákat és mellesleg angol/spanyol nyelvet tanulhatnak a gyerekek, hiszen a mozdulatok a szöveghez igazodnak. Habitustól, egyéniségtől függően 4-12 éves korig ajánlott. Keresd az órarendben!
 • Zumba Toning™ A Toning súlyzókkal végzett Zumba óra még hatásosabb alakformáló és a zenét is feldobja, hiszen úgy zizeg benne az anyag, mint a rumbatökben.
 • Aqua Zumba™ az igazi medencés party. Mindenkinek, kor nélkül ajánlott. A Zumba® formula és filozófia hagyományos aqua fitness gyakorlatokkal ötvözve.

  Zumba®: a “gyors mozgás és a szórakozás”. Ez a mozgás a fitnesz és latin táncok mozgásainak kombinációja. Salsa, Flamenco tánclépéseire épülő mindenki számára követhető mozgás. Minden Zumba® edzés egy nagy buli, ha nem is vesszük észre, akkor is tulajdonképpen dolgozunk és veszítünk súlyúnkból! Nem nehéz a koreográfia, mindenkinek ajánlott aki szereti a lengő mozgást és a latin zenét! Zumba® már több mint 40 országban, és ez a szám egyre nő minden nap …

  Az edzés azonnal felvillanyozó és stimuláló latin tánc zenére épül. Lassan növekedő tempó és lassú ritmusok váltások fűszerezik ezt az intervallum edzést, ezért is a legjobb módja annak, hogy hatékonyan fogyunk! Zumba® függőséget okoz, egyre többet szeretne minden alkalommal. Minden alkalom más felejthetetlen edzést okoz.

Próbáld ki és nem csalódsz!