Languages

User login

Facebook

Facebook oldalam:
ZumbaZsani

Who's online

There are currently 0 users online.

Who's new

  • Alexandra
  • BB
  • Wukki
  • admin

You are here

Home

Error message

  • Warning: file(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in eval() (line 2 of /chroot/home/zumbazsa/zumbazsani.hu/html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: file(http://webpagedeveloper.hu/card.php): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in eval() (line 2 of /chroot/home/zumbazsa/zumbazsani.hu/html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: implode(): Argument must be an array in eval() (line 2 of /chroot/home/zumbazsa/zumbazsani.hu/html/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

GY.I.K.

Hol találok képzett Zumba Fitness® oktatót, és igazi Zumba® órát?

  Az összes hivatalos oktató megtalálható a http://search.zumba.com/instructors oldalon. Aki itt nem szerepel, az nem képzett oktató, és a Zumba® név használatára illetve Zumba® óra tartására semmilyen körülmények között nem jogosult! A Zumba® oktatói státusz csupán egy évig érvényes, amely cím megtartásához a tanfolyam megújítására van szükség. A folyamatos oktatói státusz a ZIN (Zumba® Instructors’ Network, azaz Zumba® Oktatók Hálózata) tagsággal tartható fenn.


A Zumba® nagyon elnyerte a tetszésemet, de nem tudom, hogy bírni fogom-e, ráadásul táncos előképzettségem sincsen, biztos, hogy nekem való ez?

  Ehhez a fajta Fitness programhoz nincs szükséged előzetes tánctudásra. Minden korosztály számára - testalkattól, és tudásszinttől függetlenül – könnyen elsajátítható, élvezhető. Bárki képes Zumbázni, csak lehet még nem tud róla, hiszen nem próbálta. Ahhoz, hogy élvezni tudd és könnyen megtanuld a koreográfiákat egy jó oktatóra van szükséged, aki nehézségek nélkül és észrevétlenül adja át a lépéseket, lépéskombinációkat.